Home
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Ekologiska konserverade tomater
Varför välja dem?
Hållbar omvandlingsprocess
Närings- och hälsofördelar
Kvalitet och smak
Mångsidighet och variationer
Recept
Föreslagna av oss
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Föreslagna av kockar
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Videorecept
Multimedia
Reklammaterial
Galleri
videoklipp
Spel
GLIDPUZSEL FÖR BILD
ORDSCRAMBLE
ORDSÖKNING
Håll dig uppdaterad
Nyheter
Evenemang
Media och PR
Presspaket
Pressmeddelanden
Pressrecensioner
Medlemsföretag
Kontakter
Chiudi
RGFE
30 August 2020
Share
トマト缶、ピューレー、ペーストなど、トマト加工品の違いって?
トマトの水煮とトマトピューレーを比較して、製品を区別する基準ってないの?!と疑問に思いました。イタリアのyahoo知恵袋(笑)と、ムッティ社のホームページが参考になったので、紹介したいと思います。