Chiudi

RGFE

Mångsidighet och varianter


Rött Guld från Europa ekologiska konserverade tomater är en mångsidig kökshjälte som kommer i olika former och kan användas i så många recept, som såser, grytor eller soppor, för att ge högsta kvalitet och bästa smak och smak i dina slutliga rätter.

Vi erbjuder ett utbud av varianter att välja mellan:

Ekologiska hela skalade tomater konserveras så snart de plockas, kokas, skalas och bevaras i sin egen juice. De har en perfekt balans av sötma och syra och kräver minimal förberedelse, vilket gör dem idealiska för många rätter som pastasåser, pizza, soppor, grytor och kött- eller fiskrecept.

Ekologiska tärnade tomater görs genom att hacka och ta bort fröna från färska tomater och bevara dem i sin juice. De har mindre vatteninnehåll, vilket gör dem perfekta för snabba pastasåser eller fiskrätter.

Ekologiska körsbärstomater konserveras med sin juice omedelbart efter skörd för att bevara deras söta smak. De är utmärkta för att ge liv åt grönsaksrätter, göra snabba såser och baka i ugnen.

Ekologisk tomatsås (tomatpuré) görs av puréerade tomater som hettas upp mycket kort tid till mycket hög temperatur så att näringsämnena inte förändras, sedan silas, lätt koncentreras och flaskas. Såsen har en krämig densitet och en intensiv smak med en märkt söt ton. Den är perfekt både för snabba recept, som marinara-sås, eller långkokande recept, som ragu.

Ekologisk tomatkoncentrat görs av kokta och reducerade tomatpuréer. Det är perfekt för att ge färg och smak till långkokande rätter som köttsåser, soppor, grytor och gratänger.