Home
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Ekologiska konserverade tomater
Varför välja dem?
Hållbar omvandlingsprocess
Närings- och hälsofördelar
Kvalitet och smak
Mångsidighet och variationer
Recept
Föreslagna av oss
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Föreslagna av kockar
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Videorecept
Multimedia
Reklammaterial
Galleri
videoklipp
Spel
GLIDPUZSEL FÖR BILD
ORDSCRAMBLE
ORDSÖKNING
Håll dig uppdaterad
Nyheter
Evenemang
Media och PR
Presspaket
Pressmeddelanden
Pressrecensioner
Medlemsföretag
Kontakter
Chiudi
RGFE
Soups
Toscana: Pappa al pomodoro (Rustik tomat- och brödsoppa)
Venetien: Stuvad venetiansk tripe
Piemont: Ruby Red ”rubra” eller ”bagnetto rosso”-sås – ketchup på italienskt vis
Pappa Al Pomodoro – Tuscan bread and tomato soup
Gingery tomato yogurt soup