Home
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Ekologiska konserverade tomater
Varför välja dem?
Hållbar omvandlingsprocess
Närings- och hälsofördelar
Kvalitet och smak
Mångsidighet och variationer
Recept
Föreslagna av oss
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Föreslagna av kockar
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Videorecept
Multimedia
Reklammaterial
Galleri
videoklipp
Spel
GLIDPUZSEL FÖR BILD
ORDSCRAMBLE
ORDSÖKNING
Håll dig uppdaterad
Nyheter
Evenemang
Undersökning
Media och PR
Presspaket
Pressmeddelanden
Pressrecensioner
Medlemsföretag
Kontakter
Chiudi
RGFE
Vegetable Dishes
Emilia: Friggione Bolognese (löksoppa med tomat serverad på rustikt surdegsbröd)
Umbrien: Brosega-ägg
Kampanien: Aubergine Parmigiana
Spiced Cabbage with Tomatoes
Ratatouille
La Parmigiana – Baked aubergine layered with tomato sauce and mozzarella
Japanese miso parmigiana