Home
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Ekologiska konserverade tomater
Varför välja dem?
Hållbar omvandlingsprocess
Närings- och hälsofördelar
Kvalitet och smak
Mångsidighet och variationer
Recept
Föreslagna av oss
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Föreslagna av kockar
Appetisers and Sharing Plates
Desserts
Mains
Pasta and Risotto
Soups
Vegetable Dishes
Videorecept
Multimedia
Reklammaterial
Galleri
videoklipp
Spel
GLIDPUZSEL FÖR BILD
ORDSCRAMBLE
ORDSÖKNING
Håll dig uppdaterad
Nyheter
Evenemang
Undersökning
Media och PR
Presspaket
Pressmeddelanden
Pressrecensioner
Medlemsföretag
Kontakter
Chiudi
RGFE
Mains
Kokt Torsk med konserverade ekologiska hackade tomater, oliver och kapris
Bakad potatis ”all’amatriciana”
Currywurst med kryddig tomatsås och ketchup samt en nypa curry
Pappa al pomodoro (Bröd- och tomatsoppa)
Rökt sill med rostad peppar och sås gjord på konserverade ekologiska hela skalade tomater
Gravad lax, ekologiska datterini-körsbärstomater och basilikafocaccia
Köttbullar
Ägg i skärselden
Svärdfisk i gluttonstil
Ligurien: Ligurisk torkfiskgryta ”accommodato” (kallas så för att fisken är ”placerad” på grönsakerna)
Tuna fish burger
Salt cod with tomatoes, olives and capers
Pan-seared tuna with cherry tomato jam
Moroccan-inspired chicken tajine with tomatoes, lemon, peppers & olives
Fried chicken with spicy cherry tomato sauce
Fish fillets pan-seared in sweet and sour spicy tomato sauce