Home
Projektet
Om projektet
Om ANICAV
Ekologiska konserverade tomater
Varför välja dem?
Hållbar omvandlingsprocess
Närings- och hälsofördelar
Kvalitet och smak
Mångsidighet och variationer
Recept
Föreslagna av oss
Förrätter och Smårätter att Dela
Desserter
Huvudrätter
Pasta och Risotto
Soppa
Grönsaksrätter
Föreslagna av kockar
Förrätter och Smårätter att Dela
Andrea Moio
Davide Civitiello
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Desserter
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Huvudrätter
Andrea Moio
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Pasta och Risotto
Andrea Moio
Gennaro Esposito
Marlena Spieler
Massimo Riccioli
Viviana Marrocoli
Soppa
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Grönsaksrätter
Andrea Moio
Marlena Spieler
Viviana Marrocoli
Videorecept
Multimedia
Reklammaterial
Galleri
videoklipp
Spel
GLIDPUZSEL FÖR BILD
ORDSCRAMBLE
ORDSÖKNING
Håll dig uppdaterad
Nyheter
Evenemang
Undersökning
Media och PR
Presspaket
Pressmeddelanden
Pressrecensioner
Medlemsföretag
Kontakter
Chiudi
RGFE
Suggested by Chefs
Kokt Torsk med konserverade ekologiska hackade tomater, oliver och kapris
Bakad potatis ”all’amatriciana”
Currywurst med kryddig tomatsås och ketchup samt en nypa curry
Pappa al pomodoro (Bröd- och tomatsoppa)
Kibbeling, panerade fiskbitar med tomatsmet och majonnäs
Rökt sill med rostad peppar och sås gjord på konserverade ekologiska hela skalade tomater
Gravad lax, ekologiska datterini-körsbärstomater och basilikafocaccia
Montanare, eller friterade minipizzor
Köttbullar
Ägg i skärselden
Pannenkoeken, holländska pannkakor
Vegetarisk ris-sartù
Svärdfisk i gluttonstil
Kalabrien: Scarpariello-pasta med ‘nduja
Toscana: Pappa al pomodoro (Rustik tomat- och brödsoppa)
Emilia: Friggione Bolognese (löksoppa med tomat serverad på rustikt surdegsbröd)
Trentino: Canederli (bröddumplings) med tomatsås
Ligurien: Ligurisk torkfiskgryta ”accommodato” (kallas så för att fisken är ”placerad” på grönsakerna)
Umbrien: Brosega-ägg
Marche: Rökt penne
Apulien: Focaccia barese (från Bari) med konserverade datterini-tomater (eller körsbärstomater), burrata och basilikapesto
Sicilien: Penne alla Norma
Latium: Spaghetti alla Amatriciana
Kampanien: Aubergine Parmigiana
Venetien: Stuvad venetiansk tripe
Piemont: Ruby Red ”rubra” eller ”bagnetto rosso”-sås – ketchup på italienskt vis
Spiced Cabbage with Tomatoes
Ratatouille
La Parmigiana – Baked aubergine layered with tomato sauce and mozzarella
Japanese miso parmigiana
Pappa Al Pomodoro – Tuscan bread and tomato soup
Gingery tomato yogurt soup
Tomato-red seafood risotto
Summer tagliolini with ragu sauce and veal tartare
Spaghetti al Pomodoro
Ravioli with aubergine and smoked provola cheese, and cherry tomato sauce
Penne arrabbiata with coriander chutney
Crispy spicy spaghetti with prawns
Creamy Corn and Tomato Risotto
Bucatini with aubergines
Tuna fish burger
Salt cod with tomatoes, olives and capers
Pan-seared tuna with cherry tomato jam
Moroccan-inspired chicken tajine with tomatoes, lemon, peppers & olives
Fried chicken with spicy cherry tomato sauce
Fish fillets pan-seared in sweet and sour spicy tomato sauce
Tomato Cheesecake
Vegetable Dumplings with Spicy Tomato Dipping Sauce
Spaghetti frittata
Soft cheese in tomato sauce
Shakshuka
Pizza margherita
Pan-seared octopus on cannellini bean cream and cherry tomato jam
Chinese steamed dumplings with cherry tomato and soy sauce
Bloody Massimo